Printer Friendly Version Амбасадор М. Стефановић нови ротирајући председника магазина Lookwe @ 15 September 2022 07:38 AM

Амбасадор М. Стефановић именована је за ротирајућег председника магазина Lookwe, специјализованог за презентацију страних земаља у Кини, са циљем интензивирања укупне међуљудске размене, културне, а посебно економске и инвестиционе сарадње Кине са страним земљама.

Генерални директор тог магазина Су Јунзу, обавестио је да је Lookwe магазин донео одлуку да именује М. Стефановић за ротирајућег председника магазина за 2022-2023. годину. Свечана примопредаја дужности, од доскорашњег председника магазина, амбасадора Малте, биће свечано обележена на China Diplomats’ Chinese Culture Night, која је ове године планирана 8. децембра.

Реч је о невладиној платформи за јавну дипломатију на највишем нивоу у Кини, односно мултилатералној платформи, са циљем повезивања Кине и других земаља, у којој учествује више од 160 амбасада и међународних организација, као и бројни пословни кругови и медији у Пекингу.